Medlemskap och förmåner

Varmt välkommen som medlem i Amundöns Båtklubb!

Medlemsavgiften är 350 kr som betalas in till plusgiro 24 28 99-3. Märk inbetalningen med ”Nytt medlemskap” och uppge namn, adress, emailadress och telefonnummer. För dig som redan är medlem gäller att medlemsavgiften ska vara betald senast 28 februari innevarande verksamhetsår.

För att vi skall nå ut till alla medlemmar med information om intressanta händelser, kallelser till medlemsevenemang samt administrativa frågor som har med medlemskapet att göra är det viktigt att vi har aktuella kontaktuppgifter. Om du får nya kontaktuppgifter maila dessa till abk@amundonsbatklubb.se – tack på förhand!

Medlemsrabatter med Båtunionens app

Med Båtunionens app har du som medlem i ABK tillgång till fina rabatter hos Viking Yachting, Hjertmans, Wahlborgs, Caparol och Colorama m fl utvalda företag. Om du inte redan har appen så ladda ner den hos Apple eller Google under namnet VBF Medlem. Ange din mailadress, lösenordet är VBF.