Vakthållning

ABK organiserar och genomför den obligatoriska bevakningen av hamnen på uppdrag av Amundö Marina. Vakten börjar kl 22.00. Du som har båtplats i hamnen kan här under se när det är din tur att gå vakt, klicka på länken ”Vakt 2021”. Schemat finns även på Båtakutens hemsida samt från början av säsongen på anslagstavlorna på klubbhuset samt i vaktpärmen i klubbhuset. Om du av någon anledning inte kan ställa upp det datum du har fått tilldelat måste du ordna med en ersättare. Obs! Ersättaren ska vara 18 år fyllda. Om du inte kan ordna en ersättare finns vaktpoolen att tillgå, se nedan. Du kontaktar valfri ”poolare” för ditt vaktpass och betalar ersättningen direkt till denna person. Alla i vaktpoolen är medlemmar i ABK och väl förtrogna med marinan.

Vaktinstruktionen finner du i vaktpärmen i klubbhuset. Om du inte fullgör din vakt enligt ovan debiterar ABK en avgift på 1500 kr.

Länk till vaktschemat:

vakt_2022

Vaktpool  2022
Patrick Andersson 0736-34 61 93 (vaktchef)
Ted Schmidt 0736-89 24 02