Om coronaviruset, kepsar och vimplar

Med anledning av osäkerheten kring smittspridningen av coronaviruset, samt hur länge risken för att bli smittad kvarstår, har styrelsen beslutat att skjuta upp samtliga aktiviteter tillsvidare förutom vakthållningen (information om vakten skickas ut separat). Eventuellt får årsmötet hållas i digital form under hösten. Klubbhuset är dock öppet för oss medlemmar, men på eget ansvar.

ABK ser framåt

Allt detta känns givetvis tråkigt nu när klubben har vind i seglen som aldrig förr. Bara sedan april förra året har femtio nya medlemmar tillkommit! Så låt oss se framåt och tänka ”After Virus”. Ett antal spännande klubbaftnar står på vänt och, vem vet, kanske kan vi ha en glad ”AV-fest” senare i höst?

Kepsar och vimplar

Visa gärna att du är medlem! Nu finns ABK-kepsen (190 kr) och ABK-vimpeln (190 kr) till försäljning igen. Beställ av Arne Barkhult 0707-65 67 91 eller Ove Allerby 0706-28 98 00.

Varma hälsningar, styrelsen