Medlemskap och förmåner

Medlemskap i Amundöns Båtklubb – ABK
För att vi skall nå ut till alla medlemmar med information om intressanta händelser, kallelser till medlemsevenemang samt administrativa frågor som har med medlemskapet att göra är det viktigt att vi har alla kontaktuppgifter på alla medlemmar. Sänd ett mail till Ove Allerby (nymf36@gmail.com) med namn, adress, emailadress, och telefonnummer Medlemsavgiften för 2019, 250:-, betalas in till plusgiro 24 28 99-3 antingen via inbetalningsavi eller internet. Avgiften ska vara klubben tillhanda senast den 30 april innevarande verksamhetsår.
OBS! Glöm ej skriva namn och beskrivning av vad inbetalningen gäller.

Medlemsförmåner

Vår verksamhet har stöd av ett antal utvalda företag som erbjuder medlemmarna olika former av rabatter vid köp av varor och tjänster med anknytning till båtlivet. På medlemskortet ser Du vilka dessa är, kontaktpersoner och respektive erbjudande. Vi uppmanar Dig att anlita dessa företag till ömsesidigt nytta och glädje.

Mot uppvisande av medlemskortet och kvitto på betald medlemsavgift får Du rabatter på ordinarie priser och sortiment hos följande bolag:

Försäkringsbolaget Alandia – Denniz Corsman
www.alandia.com

Försäkringsbolaget If – Lennart Boström
If båtförsäkringar

SS Marin & Biltillbehör, Datavägen 63, Askim
www.ssbilbehor.se

Sjöverkstan, Dag Lenschow, Östergärde Industriväg 504, 417 29 Göteborg
www.sjoverkstan.se e-mail: sjoverkstan@telia.com
tel: 031 – 55 28 80, mobil: 0704 – 54 66 64
Tvätt och impregnering av kapell och segel

Myrins Textil – Johnny Myrin
www.myrins.se
Båtklädsel – Båtdynor

Entrepenaddepån

10% hos Entreprenad depån! De har oljor men även medel mot bakterier i diesel mm, mm.

• Tvättjänst i Göteborg, Fältspatsgatan 1, Västra Frölunda ger oss stora rabatter på redan låga priser! 25% på kapelltvätt. 20% på tvätt. 10% på skoarbeten. 10% på skrädderi. Visa upp medlemskortet i ABK! Tel till tvätteriet: 031-497091. Hemsida: www.tvattjanst.nu.
  • Vi har nu rabatt även på bilbesiktning hos Carspect i hela Sverige de finns på sex ställen i Göteborgstrakten, närmast på Sisjö Kullegata 2, bakom Biltema i Sisjön. Vi får 10% på ordinarie pris både vid bokning på nätet och drop in.
    Vid bokning via deras hemsida välj betalningsalternativ ”betala vid besiktning”
    Det finns vissa lågpristider, de måste betalas via nätet och på dom tiderna utgår inte någon rabatt.
    Vid betalning uppge att du är medlem i Amundöns Båtklubb.
  • 15 % hos B.S.SVETS i Torslanda !                                                                  Låsbygrind 5.  Torslanda                                                                                                 Telefon: 0709 69 43 00.                                                                           De renoverar din propeller och skäddan om olyckan varit framme.