Klubbhuset

Mitt i hamnen ligger vårt fina klubbhus. Här har vi allt från glada kalas till pubaftnar med intressanta teman och emellanåt levande musik. Huset är öppet för alla medlemmar och många av oss tittar in för att avnjuta medhavd fika eller bara värma sig när det blåser kallt. Som medlem kan du även boka huset för din privata fest eller möten i en inspirerande miljö med härlig utsikt mot hamnen och Askimsfjorden!

Boka klubbhuset

Du måste vara medlem i ABK, ha uppnått myndighetsåldern och själv vara närvarande under hela bokningstillfället.
Du ansvarar för att klubbhuset är städat senast kl 12 dagen efter och givetvis för eventuella skador som uppkommer. Tänk på att hamnvakten skall ha tillgång till vaktpärmen och utrustningen mellan kl 22.00 och 05.00 under perioden 23/4 – 31/10.

Bokningsavgifter för 2019 är 500 kr för 4 timmar eller 1000 kr per dygn.

Så här bokar du:

• Börja med att gå in under fliken My Calender och kolla om det är ledigt.
  • Kontakta därefter klubbhusvärden Ulf Martinsson som genomför din bokning. E-post: ulf.martinsson13@gmail.com,  mobil: 0723-84 89 80.
  • Betala in aktuellt belopp på plusgiro 242899-3 och ange namn och datum för bokningen samt telefonnummer.
  • Vid behov kan kvitto utfärdas av klubbens kassör.
  • Vid eventuell avbokning senare än tre veckor innan bokat datum sker ingen återbetalning av bokningsavgiften. Vid tidigare avbokning återbetalas 50% av bokningsavgiften.